Boende

Stegeborgs Trädgårdshotell ***

Stegeborgs Egendom, Söderköping   -  En del av: Stegeborgs Immobilie

Välkommen till Stegeborgs Trädgårdshotell!

Stegeborgs Trädgårdshotell*** är ett charmigt och personligt litet hotell beläget i slottsparken, nedanför nya Stegeborgs slott. Hotellet har varit trädgårdsmästeri och är inrett i engelsk ombonad stil. Närmaste grannar är vackra ekbackar, våra nästan tama vildsvin, en välskött park samt Stegeborgs nya slott. Omgivningarna bjuder på rogivande promenader i en närmast pastoral idyll. Hotellet är främst tänkt för att vila ut från storstadens hektiska nöjesliv, för pusshelger med någon när och/eller kär eller för våldgästande släktingar man tröttnat på. För den som vill utforska den omkringliggande naturen finns cyckel att låna!

Under sommaren har Trädgårdscaféet öppet med bar och enklare servering. Här serveras varma & kalla drycker, liksom lättare rätter på den stora verandan framför hotellet med utsikt över trädgårdens äppelträdgård.

Omgivning:

Nere i Hamnen, ca 1,5 km från hotellet, ligger vår restaurang Hamnkrogen. Intill Hamnkrogen ligger den gamla riddarborgen Stegeborg. Stegeborg var under medeltiden ett av Sveriges viktigaste fästen och kungligt slott fram till 1600-talet. Du kan lösa entré till Ruinen varje dag under sommaren - för att ta del av den spännande historien!

I Hamnområdet finner ni även Glasserian, som erbjuder kalla drycker, smörgåsar, fika och glass. Här finns även en minilivs med ett mindre sortiment livsmedel för den som behöver komplettera kylen.

Boka

Mer från Stegeborgs Immobilie

Utbud

Fakta

Mysigt hotell med endast 9 rum (7 Dubbelrum och 2 Familjerum)

Alla rum har eget badrum med dusch och toa

Under sommaren har hotellet café & bar öppet för drop-in gäster.